Studio Zuidkant

 

Een fantastische  tweepersoons studio van 55 m2 op de begane grond  met eigen ingang . Eén grote living met keuken, eetgedeelte en privé badkamer (douche, wastafel en toilet). In het slaapgedeelte staat een tweepersoonsbed met 2 matrassen van 2 x 090 m. Het gemetselde (!) plafond en de eikenhouten vloer zorgen samen met de inrichting voor een allergievrije omgeving. Een privé parkeerplaats en terras bij uw gastenverblijf. Vanuit deze studio heeft u een fantastisch zicht op de 15de eeuwse poorttoren. Op het ruim 30.000 m2 grote terrein staan vele bankjes die elk een ander beeld van het landgoed geven. Een plek om je te laten verrassen, je even landgoedeigenaar te voelen, een boek te lezen ergens in de tuin en……..ook nog 3 rivieren en 2 steden op fietsafstand.

In 2022 serveren wij geen ontbijt meer.  Geen nood want er zijn winkels in de buurt, kruiden overal op het terrein en de zuidkant heeft een eigen keuken. 

U heeft de beschikking over :

Keuken met 4pits kookplaat, afzuigkap, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en waterkoker

Reisliteratuur, boeken en tijdschriften

Tv, radio en cd speler
Informatiemappen en veel  kaarten
Wifi

  Ook in 2022 blijven  wij voorzichtig en i.v.m. extra voorzorgsmaatregelen hanteren wij een minimum verblijf van 4 nachten. Wij komen in de gereserveerde periode niet in uw gastenverblijf en overleggen met u over bijv. handdoekenwissel. Het gastenverblijf is een volledig separate studio met eigen terras. U betaalt voor 2 personen zonder ontbijt €75,- bij 4 of meer nachten.
  Maandprijs i. overleg
                 –
  Voor de zuidkant geldt:
  -Niet geschikt voor kinderen o.a. vanwege het vele water
  -Geen bezoek mogelijk
  -Huisdieren en binnen roken niet toegestaan.
  – Maximaal 2 personen.

-Aankomsttijd vanaf 15.00; vertrektijd tot 11.00 mogelijk.

                              – Verblijf voor een langere periode of zakelijke afspraken gedurende het hele jaar is mogelijk  (periode en prijs i.o.)

Na uw aanvraag ontvangt u per omgaande een mail met de vervolggegevens.

                               

                        Voor B&B gasten zijn we vanaf november tot medio maart gesloten.Voor zakelijke afspraken en overnachtingen in ruil voor stevig tuinwerk maken wij een uitzondering. 


NB: wij doen niet mee aan classificatie (aantal sterren of tulpen), hebben geen youtube filmpje van de B&B en ook geen virtuele tour door de tuin en B&B. Laat u verrassen!