2019

2019

Tijdens de monumentendagen ( 14 en 15 september 2019) is het landgoed gratis te bezoeken. Meer info t.z.t.

Individueel bezoek is op afspraak mogelijk ( €3,- p.p.). Groepsrondleidingen doen wij niet meer.

Er staan veel plant/stek/zaai plannen op de rol. In januari gaan een tiental zeer bijzondere bomen de grond in.

Het gastenverblijf is van medio maart tot half oktober te reserveren. Dit jaar is heel bijzonder omdat het gastenverblijf al aan het begin van het jaar vrijwel volgeboekt is. Enkele nog beschikbare vrijdagen en zaterdagen willen wij reserveren voor mensen die zich opgeven om te helpen in de tuin in ruil voor overnachtingen in het verblijf.

Ook dit jaar zullen wij de fruit-,noten- en pompoenenopbrengst schenken aan de stichting Ecovrede in Arnhem.

—————————————————————————————————————————

2018

November 2018. Op 3 november gaan wij van 10 tot 15 uur met vrijwilligers de droge slotgracht en poel opschonen. Takken op rillen leggen en een prachtige vleugelnoot bevrijden. Inschrijven bij www.natuurwerkdag.nl.

Juli 2018. Donateurs van de Nederlandse Tuinen  Stichting (NTS)  en Velt ( Ver. voor Ecologisch Leven en Tuinieren) mogen op afspraak de Poelwijk gratis  bezoeken. Vanaf augustus 2018 stoppen wij met groepsrondleidingen.  Individuele bezoekers zijn na afspraak welkom ( €3,- p.p).

Het gastenverblijf is tot begin november te reserveren. Een heerlijke plek om te verblijven voor zowel een korte vakantie als voor een langere periode.

Juni 2018. Groei & Bloei en KWA expositie samen op 23 juni van 10 tot 5 op Landgoed Poelwijk. De georganiseerde wildernis met een  enorme diversiteit, verrassende zitplekken van sloopmaterialen, de oude bomen en de monumentale gebouwen. Alleen liefhebbers van strakheid en ordering zullen moeten schakelen. Verder nog één dag een expositie van 40 leden van het KWA uit Arnhem. Kom gezellig struinen, ontmoeten en taartje eten.

—————————————————————————————————-